Zoeken naar versa iemand nu nog

Uw zoekactie voor versa iemand nu nog leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 30 jaar Antwerpen - Merksem
Wie mag ik komen helpen ?regio merksem-schoten
Wie ontvangt me of outdoor pijp u eerst en erna mss neuk je me doe een voorstel zelf 30 jr en versa  
bman 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
top of versa gezocht
(lees goed) Hallo. Ik kan me deze week vlot ontvangen. Ik ben een normaal gebouwde bi-man 1m84, geen baard/snor/bril en rook niet. Verder ben ik netjes verzorgd en super discreet. Geen snelle wip en als het klikt op regelmatige basis. Veel kan, zelf ben ik bot maar versa kan, alles veilig gezond zonder soa’s, hygiënisch. Ik ben goed voorzien, echt gemeten 17cm. Ik zoek een top of versa die me langdurig kan nemen. jij bent normaal gebouwd en goed voorzien. Samen in een intiem verlichte kamer zonder veel woorden geil worden bij kijken porno, elkaar rukken en pijpen, me langdurig nemen. Eventueel neem ik jou ook. (condooms en glijmiddel heb ik). Ik kan ontvangen, eventueel elders in gent kan mits op fiets afstand. Trio kan ook. Zin? En: foto-jagers en fakers: ga elders aub.  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor heel veel openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Bart 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Wie verwent me?
Hey daar! Ik zoek een kerel die zich graag ten dienste stelt van de andere partij en openminded is om mijn fantasie op jou te gebruiken. Uiteraard steeds met inspraak van jou en duidelijke afspraken. Ik heb respect voor ieder zijn grenzen. Wat je zeker moet doen is me langdurig kunnen pijpen en rimmen. Liefst ben je ook neukbaar en wil je me aflikken van onder tot boven (incl oksels, iets waar ik heel geil van word). Er kan over veel meer gepraat worden (pis, spit...), maar dit is zeker geen must. Ben je intiem behaard is dat zeker een +, ikzelf ben dat namelijk ook. Maar indien niet is dat zeker geen probleem. Mijn stats : 41-182-89-single bi top. (Versa kan besproken worden.) Hoe jij er uit ziet maakt op zich weinig uit. Schrijf me gerust inhoudelijk aan over jouw mogelijkheden (dus liefst meer dan 5 woorden) en we zien dan wel. Ik kan discreet ontvangen en zoek bij klik voor vaker. Enkel NIET roker aub!  
Tof gaykoppel 47 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
Ervaring niet nodig, 300% DISCREET , enkel voor gasten die meer dan eenmalig willen, vriendschap en geile (safe)sex. Getrouwd geen probleem, maar je moet je wel kunnen vrijmaken af en toe, (twee)maandelijks? ,hyper discreet, soavrij, wij zijn 46 en 55, jij tsn 25 en ong 55, liefst versa. Heel eerlijke advertentie, geil met stijl voor idem, niet twijfelen, doen, kunnen ontvangen, geen financiële bedoelingen.straks ? of binnenkort! Graag netjes (hygiëne mega belangrijk),Bereid zijn fotooke te sturen. NO FAKE. Geout niet nodig.  

Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 gbbs versa ontvang slanke jongen -30,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Bi xx 45 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Geile date
Welke top/versa kan ontvangen voor een geile date in de regio Leuven, Aarschot,Tienen . Je bent niet te oud tot ongeveer 45, goed geschapen, intiem geschoren, discreet en hygiënisch. Veel kan niets moet . Ik ben 45, 186,86 ,16.Reageer met stats en liefst foto (anoniem) en wat je graag zou willen doen.  
jockstrapfan 60 jaar West-Vlaanderen - De Panne
wie wil neuken en of ook geneukt worden
ik kan ontvangen ,sex kan in de tuin als je wil ,even mailen ,versa bi ,glad  

wie wil neuken en of ook geneukt worden
Jong en geil 28 jaar Antwerpen - Mechelen
Geil in Mechelen
Hallo! Ik ben vandaag in Mechelen en vanaf 16u volledig vrij. Wie kan me ontvangen en heeft een geil voorstel? Ik ben een sportieve versa, slank en gespierd en veel kan bij de juiste klik. Ik loop ook graag naakt rond. Leuke voorstellen met foto krijgen een antwoord. Tot straks?  

Geil in Mechelen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10